De biermeesters

Drie leden van de masterclass journalistiek en één student uit het tweede jaar journalistiek.  Ze zijn met vier en lusten wel eens graag een pintje. Meer dan één pintje om eerlijk te zijn.  Reden genoeg voor het viertal om artikels te schrijven over het lekkere gerstenat.  Deze artikels kaderen in een eindwerk in het tweede jaar journalistiek.  Een richting die ze alle vier volgen aan het Hiepso in Kortrijk. Schrijven voor beeldscherm was nog nooit zo aangenaam en plezant.  Uiteraard met een pintje bij de hand of wat had je gedacht?

Björn Hinderyckx (B.H.) is 23 jaar en resideert te Brugge.  Naast balkanofiel is hij ook niet vies van het betere bierwerk.  Ook een combinatie van die twee passies slaat hij niet onmiddellijk af.  Het resultaat valt te lezen op de site.  Hij is ook voetballiefhebber, maar weet in België niet te kiezen.  Cercle of Club?  Dan maar allebei. 

Nick Houvenaeghel (N.H.) is de nestor van het gezelschap.  Hij is 25 lentes jong en heeft dus naar schatting ook al het meeste bier geproefd en verzet.  Als hij een pintje op heeft dan worden bivakmutsen al vlug bavikmutsen.  In de ruime omgeving van Otegem is Nick een fenomeen. 

Stijn Sinnaeve (S.SI.) is net als Björn H. Bruggeling.  Eén van zijn hobby’s is voetbal.  Hij volgt de Jupiler League op de voet.  Daar heb je de link met het bier al.  De tijden van de kwantiteit op het vlak van bier zijn al een tijdje achter de rug.  Stijn gaat resoluut voor de kwaliteit.  Brugse Zot en Westvleteren; daar lust ie wel pap van.

Rutger Vanhee (R.V.) is de jongste van de bende.  Stille waters, diepe gronden.  De 19-jarige Kortrijkzaan houdt van autosport en van paardrijden.  Liefst niet tegelijkertijd.  Het nuttigen van alcohol gebeurt dan ook na het sporten. 

Een Reactie op “De biermeesters

  1. Proficiat met het initiatief en veel succes ermee !

    Danny Van Tricht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s